Aleksanteri Hakaniemi julkaisee uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Aleksanteri Hakaniemi julkaisi eilen kauan odotettua uutta musiikkia. Aleksanterin uuden singlen nimi on Kiitän sua kaikesta. Kappale kertoo parisuhteen päättymisestä, mutta ei perinteisesti pop-kappaleissa kuullusta näkökulmasta.

Kiitän sua kaikesta on erolaulu, mutta siinä ei olla katkeria tai haeta syyllistä, vaan ollaan kiitollisia kaikesta siitä, mitä päättynyt parisuhde antoi. Kappaleesta on tehty myös Jaakko Jokelan ohjaama musiikkivideo.

– Tämä biisi on kunnianosoitus suhteelle, joka päättymisestään huolimatta on voinut olla onnistunut. Kirjoittaessani biisiä olin jossain erikoisissa ufotiloissa ja annoin lyriikan vaan laskeutua itsekseen paperille ja se tuntui vaan oikealta. Läpikävin niin omaa, kuin monien muidenkin tilannetta, jotka ovat olleet väärällä tavalla turvassa rakkauden loppusuoralla, Aleksanteri Hakaniemi kertoo.

Aleksanteri Hakaniemi live:

27.09. Amarillo, Lappeenranta

10.10. Hämeenkadun Appro, Tampere

11.10. Bar Ihku (AKUSTINEN), Helsinki

12.10. PeeVee Bar (AKUSTINEN), Kajaani

17.10. Silja Serenade, Helsinki

25.10. Bra2, Jyväskylä

1.11. Bar ’n’ Night Vaakuna, Mikkeli

16.11. Ideapark (S), Seinäjoki

21.11. Sputnik 2022 (S), Ylivieska