Villikkokaunotar syntisen kuumassa alusasussa – saa miesten sukat pyörimään jaloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi kosmetiikkayritys Estée Lauderin kasvona. Uransa aikana nainen on ollut useiden ammattimeikkaajien meikattavana, mikä on opettanut hänelle niksin jos toisenkin. Nykyisin hän tekee usein itse oman meikkinsä.

Tällä kertaa Joan Smalls nähdään poseeraamassa upeassa kuvassa syntisen seksikkäässä punaisessa alusasussa, jollaista ei ihan jokaisessa makuuhuoneessa taatusti nähdä.

Viime joulun alla kuvankaunis ja upeavartaloinen Joan Smalls esitteli vartaloaan Puerto Ricossa San Juanin maineikkaalla Isla Verde Beachilla, jossa hän keikisteli kameralle häviävän pienissä bikineissä ja on sittemmin muun muassa tanssinut villisti bikineissä. Tuolloin kuvista tuli kansainvälinen hitti.

View this post on Instagram

Someone please take me back 😩 #borabora 💦

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on