Teemu Pukki saa oman kannatuslaulun: ”Kotkan poikii ilman siipii”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ilmiömäistä uraa parhaillaan maailman jalkapallokentillä tekevä Teemu Pukki on saanut oman kannatuslaulunsa. Kappaleen taustalla on DJ ILG, joka työsti viime keväänä myös jättisuosion saaneen Löikö Mörkö sisään? -kappaleen jääkiekon maailmanmestaruuden kunniaksi.

Englannin Norwichissa pelaavan suomalaisen Teemu Pukin kannatuslaulun nimi on PukkiParty. Kyseiseen minuutin ja 52 sekuntia kestävään kappaleeseen on nyt julkaistu myös video, jonka voit katsoa artikkelin lopusta.

– PukkiParty syntyi Mörköbiisin lailla spontaanisti keikkabussissa ja kunnianosoituksena Teemu Pukin upealle pelaamiselle. Kertosäkeen tehtyäni päätin laulaa sen itse, ja aion jatkossakin tuoda biiseihin myös omaa ääntäni. PukkiParty everybody!, DJ ILG kertoo.

Kappaleen takana on DJ ILG, oikealta nimeltään Olli Hartonen, joka teki viime kevään jääkiekon MM-kisoissa Leijonien pelaajasta Marko Anttilasta Löikö mörkö sisään? -kappaleen. Kappale nousi ykköseksi sekä Spotifyssa että Youtubessa ja se kuultiin jääkiekon maailmanmestarien kultajuhlassa.