22-vuotias nainen paisutti huulensa kolminkertaisiksi – tyrmäävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina huulten paisuttaminen on lähtenyt ympäri maailmaa käsistä, ja samalla myös monet suomalaiset julkkisnaiset ovat pilanneet ulkonäkönsä käsittelemällä huuliaan niihin kuulumattomilla aineilla. Nyt Bulgariasta saadaan kuitenkin järisyttävä malliesimerkki, joka hakee vertaistaan.

22-vuotias bulgarialainen Andrea Emilova Ivanova on nimittäin päättänyt paisuttaa huulensa peräti kolminkertaiseksi normaalista. Hän on käyttänyt tuhansia euroja operaatioon, koska kuvitteli sen tekevän hänestä kauniimman. Kallis virhearviointi ei saavuttanut tavoitettaan, mutta kansainvälistä julkisuutta sen sijaan on tullut huomattavan paljon.

Sofiassa asuvan Ivanovan karmaisevia huulia ihmetellään nimittäin parhaillaan ympäri maailmaa, ja hänen on todettu olevan käsistä lähteneen trendin surullinen esimerkki. Hän on käynyt operoimassa huuliaan jo 15 kertaa, eikä loppua ole näkyvissä, sillä hän aikoo paisuttaa huuliaan vielä nykyisestäkin.

View this post on Instagram

#flower #power ☺️😊

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

View this post on Instagram

#bg #barbie #бг #барби #red #rot

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on