Jay-Z pudotettiin tuloslistan kärjestä – kollega rysäytti kertalaakista kauas edelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanye West ja Jay-Z olivat ennen hyviä ystäviä, mutta viime vuosina heidän välillään on ollut pahaa verta. Tilannetta tuskin helpottaa se, että Kanye on syrjäyttänyt Jay-Z:n eniten tienaavana räppärinä.

Talouslehti Forbesin mukaan Kanye West tienasi kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välillä 150 miljoonaa dollaria. Sen myötä eniten tienaavien räppäreiden listan ensimmäistä sijaa viime vuonna pidellyt Jay-Z tipahti toiseksi 81 miljoonalla dollarilla.

Kolmanneksi eniten tienasi kanadan hiphop-kultapoika Drake ja neljänneksi eniten jo vuosikymmenten ajan uraa tehnyt Diddy. Viidennelle sijalle ylsi Travis Scott.

Kanye West oli viime vuonna vasta listan 10. sijalla. Merkittävä osa hänen tuloistaan on Adidaksen kanssa yhteistyönä syntyneen Yeezy-kenkämalliston ansiota.

1. Kanye West, 150 miljoonaa dollaria2. Jay-Z, 81 miljoonaa dollaria3. Drake, 75 miljoonaa dollaria4. Diddy, 70 miljoonaa dollaria5. Travis Scott, 58 miljoonaa dollaria6. Eminem, 50 miljoonaa dollaria7. DJ Khaled, 40 miljoonaa dollaria8. Kendrick Lamar, 38,5 miljoonaa dollaria9. Migos, 36 miljoonaa dollaria10. Childish Gambino, 35 miljoonaa dollaria