Salama iski kesken jalkapallo-ottelun – kolme pelaajaa sairaalaan

Ohhoh! Urheilu · Tim Isokivi

Kahden nuorisojoukkueen välinen jalkapallo-ottelu keskeytyi taannoin rajulla tavalla. Kolme pelaajaa joutui sairaalaan salamaniskun ansiosta. Välikohtaus tapahtui Jamaikalla Wolmers’ Boys ja Jamaica College -joukkueiden välisen ottelun aikana.

Peliä oli pelattu 84 minuuttia, kun salama iski kentälle. Sen seurauksena lukuisat pelaajat kaatuivat maahan. Jamaica Collegen pelaaja Terrence Francis menetti tajuntansa, ja hänet toimitettiin heti sairaalaan Wolmers’in riveissä pelaavan Dwayne Allenin kanssa. Kolmas pelaaja toimitettiin sairaalaan myöhemmin rintakipujen ansiosta, uutisoi Jamaica Observer.

Odottamaton tilanne ikuistettiin viraalina sittemmin levinneeksi videoksi. Siinä pelaajat kaatuvat maahan kirkkaan väläyksen saattelemina.