Tölkkien avaamisen ennätys rikki – 2 344 sopulia aivasti kerralla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Ohiossa sijaitsevalla urheilukentällä sihahti syksyisenä keskiviikkopäivänä yli kaksi tuhatta huurteista. Valtava väkijoukko oli kokoontunut paikalle rikkomaan erikoista maailmanennätystä.

Sidney Memorial Stadium -stadionilla avattiin samanaikaisesti yhteensä 2 344 juomatölkkiä. Osana Shelbyn piirikunnan juhlatapahtumaa järjestetyllä tempauksella osoitettiin kunniaa tölkkejä valmistavalle paikalliselle Stolle Machinery -yhtiölle.

Paikan päälle saapuivat myös Guinnessin ennätystenkirjan tuomarit. He totesivat tapahtumaan kerääntyneiden ihmisten rikkoneen useimman samanaikaisesti avatun juomatölkin maailmanennätyksen. Aikaisempi ennätys rikottiin Japanissa vuonna 2018 yhteensä 1 204 tölkillä, uutisoi UPI.

 

Sidney World Record Sept 19th 2019

Here is the anticipated video that was created for the World Record attempt at Sidney Memorial Stadium. Huge thank you to all the local schools for coming together and making this happen. As well as the Shelby County Ohio Bicentennial Celebration for having me take part in this event! Sidney Visitors Bureau

Publiée par From Above Aerial LLC sur Jeudi 19 septembre 2019