Charly Jordan viettelee villeissä sänkykuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti.

Tällä kertaa Charly esittelee upeaa vartaloaan yläosattomissa makuuhuoneessa. Kuvissa hän keikistelee hyvin vähäpukeisena ja on kietonut vartaloaan verhoon.

Los Angelesissa asuva DJ-mallikaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä.

View this post on Instagram

Make a conscious effort to not talk shit today, and every day. I’m so tired of hearing people say things they’d never say to a persons face if they were there. Stay in your lane and focus on yourself instead of wasting time conceptualizing other people’s lives and choice. Be a fountain, not a drain! And if people talk shit on you ignore them and be the bigger person! It has been my goal this past year to be aware of that and I can successfully say as can my friends that I do NOT talk about other people in a negative light ever unless they did something personally to hurt me. Talk about the present, where you’re at, and talk to the people you’re with about them. Listen and respond to them instead of responding with a compared experiences. Pls and thx. Love you all. We can be better together. Love one another Suit from @revolve

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on