Mikä seksijumalatar! Jennifer Lopez tyrmäsi Versacen muotinäytöksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinon supertähtenä jo vuosikymmenten ajan julkisuudessa paistatellut Jennifer Lopez muistetaan usein vihreästä Versacen iltapuvustaan, joka nousi saman tien maailmanlaajuiseksi netti-ilmiöksi jo vuosia ennen sosiaalisen median aikakautta. Nyt asu on jälleen nähty.

50-vuotias Jennifer Lopez yllätti eilen toden teolla Milanon muotiviikoilla järjestetyssä Versacen muotinäytöksessä astellessaan catwalkille tuossa kohutussa iltapuvussa ensikerran 19 vuoteen. Kaiken lisäksi asu näytti JLon yllä vähintään yhtä tyylikkäältä kuin aiemmin.

View this post on Instagram

🌴💚

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

View this post on Instagram

Thank you @donatella_versace 💚✨

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on