Roope Salminen paljasti: Koirilta uutta musiikkia – ensisoitto ehkä Tavastialla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Artisti-juontaja Roope Salminen on tullut vuosien varrella tutuksi suomalaisille monista yhteyksistä, eikä varmasti vähiten Putous ja Huuma -ohjelmien suosittuna juontajana. Monet tuntevat hänet myös keulahahmona Roope Salminen & Koirat -yhtyeestä, joka jäi äskettäin tauolle.

Tapasimme Salmisen lauantaina Huuma-viihdeohjelman suoran lähetyksen yhteydessä. Voit katsoa backstagella tehdyn haastattelun tästä linkistä. Suosikkijulkkis paljasti ensimmäisenä Staralle, että yhtyeeltä on tulossa jo alkaneesta syyskauden tauosta huolimatta pian uutta materiaalia.

– Meillä on yksi ainoa keikka tänä syksynä ja se on 26. lokakuuta Tavastialla. Meiltä tulee uutta musiikkia itse asiassa aika piakkoinkin. Päivämäärää en ehkä voi paljastaa, mutta sanotaan niin, että jo Tavastialla kuullaan varmasti jotain uutta, Roope Salminen kertoi haastattelussa.