Khloe Kardashian osallistui päättäjäistansseihin fanin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornialaisen high schoolin päättäjäistansseihin alkukesästä osallistuneet saivat alkukesästä toden teolla hieraista silmiään. Erään nuorukaisen parina oli nimittäin seurapiiritähti Khloe Kardashian.

Khloe suostui superfaninsa, Kardashianien fanitiliä Twitterissä ja Instagramissa pitävän Narbeh-nimisen opiskelijan prom-pariksi. Kyseessä oli myös Khloelle ensimmäinen kerta, kun hän osallistui high schoolin päättäjäistansseihin.

Khloe ja Narbeh julkaisivat lukuisia kuvia tapahtumasta sometileillään, ja nyt syksyn jo tultua kuvat ovat alkaneet levitä uudelleen verkossa. Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Kardashianien sisarukset ovat suostuneet fanien prom-juhlien pareiksi. Kylie Jenner toteutti samanlaisen tempauksen vuonna 2017.