Yllätyskäänne! Tjäreborgin toiminta jatkuu sittenkin – matkojen myynti jatkui jo

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka maailman vanhin ja suurimpiin lukeutunut matkanjärjestäjä Thomas Cook ajautui konkurssiin. Yhtiö on Suomessa toimivan Tjäreborgin emoyhtiö ja juuri tulleen tiedon mukaan Tjäreborgin toiminta on sittenkin jatkumassa emoyhtiön konkurssista huolimatta.

Tjäreborg kertoi hetki sitten saaneensa sovittua rahoituksesta, ja yhtiön mukaan sen lennot jatkuvat normaalisti tiistaina. Vain kolme tuntia sitten Tjäreborg sulki verkkosivunsa ja ilmoitti lopettaneensa matkojensa myynnin toistaiseksi.

– Tämänhetkisen tilanteen vuoksi olemme keskeyttäneet matkojen myynnin. Tiedotamme asiasta lisää mahdollisimman pian. Olemme äärimmäisen pahoillamme tilanteesta ja asiakkaillemme aiheutuvasta harmista ja mielipahasta, matkanjärjestäjä kertoi vielä alkuillasta.

Verkkosivusto ehti kuitenkin olla kiinni vain pari tuntia, ja nyt se on uuden odottamattoman käänteen ansiosta taas avattu. Yllätyskäänne oli ainakin tällä tietoa hyvä uutinen niille tuhansille suomalaisille, jotka ovat varanneet ja maksaneet matkansa, sillä yhtiön toiminta näyttää jatkuvan.