Lentoemäntä paljastaa: Tästä syystä lentokoneessa ei kannata tilata kahvia tai teetä

Matkailu Ruoka · Tim Isokivi

Kahvin tai teen tilaaminen lentokoneessa ei ole välttämättä hyvä idea. Näin paljastaa Air Hollywood -yhtiössä lentoelämäntä Jamila Hardwick. Hardwick kertoo lentokoneiden kahvin- ja teenkeittimien putkien tulevan puhdistetuksi vain harvoin.

Siksi matkustamohenkilökunta ei hänen mukaansa usein juokaan niitä. Kevytcolan juomisessa ei ole riskejä, mutta sen tarjoileminen ei välttämättä ole henkilökunnan mieleen. Juoman kaatamisessa kestää kauemmin kuin normaalissa colassa, sillä jostain syystä se poreilee ilmassa kauemmin.

Hardwick myös kehottaa matkustajia tuomaan koneeseen omat peittonsa ja tyynynsä. Tarjotinpöydät saattavat myös kuhista pöpöjä, joten hän neuvoo Inside Edition -sivuston mukaan ottamaan mukaan siivouspyyhkeen jolla putsata sitä ennen käyttöä.