Sabina Särkkä naimisiin – upea hääkuva Välimereltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuja realitysarjoja tähdittänyt julkkiskaunotar Sabina Särkkä on missikaunotar, joka on nykyisin todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina Sabina on julkaissut runsaasti lomakuviaan, joissa hänet nähdään purjehtimassa Välimerellä ja nyt hän on yllättäen paljastanut menneensä naimisiin.

View this post on Instagram

Olen sinun ❤️ 21.9.2019

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Sabina Särkkä julkaisi eilen sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa hän ja puolisonsa poseeraavat hääasuissa purjeveneen kannella. Kuvateksti paljasti, että kuvan taustalla on jotain muutakin kuin esimerkiksi mallikuvaukset, sillä Särkkä toteaa siinä lyhyesti ”Olen sinun 21.9.2019”. Kuvaan on sittemmin tulvinut onnitteluja avioitumisen johdosta.

Vihjeitä onnellisesta perhetapahtumasta tuli jo päivää aiemmin, kun Sabina julkaisi upean halailukuvan, jonka yhteydessä hän kertoi ystäviensä ja perheensä olleen juhlistamassa parin tärkeintä päivää. Viestin lopun asiasana #justmarried paljast mistä on kyse. Kreikan vesillä järjestetyssä juhlassa oli paikalla myös muun muassa Sara Sieppi.

View this post on Instagram

L💙ve is in the air

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on