Vapaana kulkenut pantteri vangittiin – varastettiin heti eläintarhasta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ranskalaisessa kylässä vapaana liikuskelleen mustan pantterin saaga jatkuu. Tapauksessa on tapahtunut uusi, odottamaton käänne.

Armentieresissä sijaitsevan talon katolla liikkunut musta pantteri saatiin kiinni tainnutusnuolen avulla ja toimitettiin Maubeugen eläintarhaan. Eläintarhan työntekijöiden yllätykseksi pantteri on kuitenkin kadonnut.

Eläimen aitaukseen oli tunkeuduttu, ja kissapeto oli varastettu. Poliisit etsivät parhaillaan johtolankoja tutkimalla tarhan valvontakameroita.

Mustan pantterin alkuperäinen omistaja on etsintäkuulutettu vaarallisen eläimen pitämisestä yksityisasunnossa. Independent-lehden mukaan eläintarhan henkilökunta pelkää varastetun eläimen hyvinvoinnin puolesta sen nuoren iän vuoksi.