DJ Madds joutui sensuroimaan omia kuviaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Good morning angels 👼 1 , 2 , or 3 ?

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Alastomana somekuvissaan viihtyvä DJ-kaunotar on nyt julkaissut kolmen kuvan kuvasarjan verkossa, jossa hän kuitenkin oli joutunut ennen kuvien julkaisua sensuroimaan niistä intiimejä yksityiskohtia. Madds nimittäin poseeraa asussa, josta hänen rintansa näkyivät läpi, ja siitä Instagram ei tunnetusti pidä.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.