Jared Leto hämmensi punaisella matolla – mukana oma irtopää!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Met-gaalan teemana oli taannoin camp. Sen myötä tähdet pääsivät revittelemään punaisella matolla mitä hämmentävimmissä luomuksissa. Hollywood-tähti Jared Leto hämmensi toden teolla astellessaan toimittajien ja valokuvaajien edessä.

Punaiseen Guccin asusteeseen pukeutunut tähti kuljetti mukanaan itseään esittävä irtopää. Vahasta valmistettu irtopää oli erittäin aidon näköinen. Samanlainen tempaus nähtiin Guccin syksyn 2018 muotinäytöksessä, jossa mallit kävelivät catwalkilla mukanaan omia päitään esittävät irtopäät.

Jared Leto on nähty viime vuosina valkokankaalla elokuvissa kuten Suicide Squad ja Blade Runner 2049. Ensi vuonna hänet nähdään Marvel-sarjakuvista tuttuna Morbius-vampyyrinä samannimisessä elokuvassa.

https://www.instagram.com/p/BxJDh1snJlW/