Kim Kardashianin upea poseeraus villitsee somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti, seurapiirijulkkis, tuleva juristi sekä kosmetiikka- ja vaatealan yrittäjänä toimiva neljän lapsen äiti Kim Kardashian on yksi maailman tunnetuimmista naisista. Hänellä on Instagramissa 147 miljoonaa seuraajaa. Taannoin Kim paljasti kärsivänsä suosiostaan huolimatta itsetunto-ongelmista.

– Kyseenalaistan itseni jatkuvasti. Minulla on selluliittia. Olen jatkuvasti valokuvattavana. Käytän tätä motivaationa myös silloin, kun ihmiset ovat turhan kriittisiä minua kohtaan. Haluan käsitellä tunteita ja kehittää itseäni, Kim Kardashian kertoi People-lehdelle.

Nyt Kim esittelee upeaa vartaloaan sosiaalisessa mediassa, ja hän onnistuu muistuttamaan kovasti tosielämän tiimalasia. Kuten edellä saatiin huomata, ei miljoonien fanien ihailu juuri vaikuta omaan kuvaan omasta vartalosta.

View this post on Instagram

Emmy’s BTS

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on