Lentoyhtiön kartta paljastaa missä vauvat istuvat

Matkailu · Tim Isokivi

Pienet lapset eivät voi itkulleen mitään, mutta kovaäänisesti huutavan lapsen lähellä istuminen voi olla etenkin pitkillä lennoilla hermoja raastava kokemus. Eräs japanilainen lentoyhtiö tarjoaa kuitenkin apua ongelmaan.

Japan airlines -yhtiön verkkosivuilla nähdään paikkaa varatessa kartta koneen matkustamon istuimista. CNN-uutissivuston mukaan kartta myös paljastaa nykyään, missä penkeissä istuu 0-2 vuotias lapsi.

Aivan takuuvarmasti huutavan vauvan vieressä istumiselta palvelun avulla ei kuitenkaan voi välttyä. Kartta ei näytä pienten lasten paikkoja, mikäli lippu on ostettu kolmannen osapuolen kautta tai mikäli lentokone on vaihtunut toiseen viime hetkellä.

Japan Airlines helpottaa myös pienten lasten vanhempien matkustamista. Lastenrattaat saa ruumaan ilmaiseksi ja vauvojen kanssa matkustavat saavat automaattisesti priority boarding -palvelun.