Roolileikeistä kipinää suhteeseen – seksiloma vieraalla paikkakunnalla piristää

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pariskuntien on vaalittava suhdettaan ja pidettävä huolta seksielämästään. Yksi keino on kevyt irtiotto, jolloin kumppanit lupaavat keskittyä pelkästään toisiinsa ja nautinnolliseen sänkyelämään. Se onnistuu helpoiten esimerkiksi minilomalla tai kotona silloin, kun lapset ovat viikonloppuhoidossa.

Yksi keino seksielämän piristämisessä on roolileikki. Kumppanusten ei tarvitse viedä rooleja yli, vaan usein riittää pelkästään rohkeamman, riettaamman ja kiusoittelevamman olemuksen ottaminen. Pariskunnat voivat leikkiä seksikkäillä alusvaatteilla tai ottaa seksivälineitä mukaan intensiiviseen tunnelmaan.

He voivat myös tehdä treffit vieraalle paikkakunnalle siten, että esittävät olevansa ventovieraita toisilleen. He kuvittelevat iskevänsä oman kumppanin uudelleen ja kaatavan lopulta hotellihuoneensa sänkyyn. Kaikki lähtee liikkeelle kommunikoinnista, jossa etukäteen sovitaan molempien haaveista, toiveista ja toteutettavista fantasioista.