Vain elämää -somekuvassa verinen Lauri Tähkä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Vain elämää -ohjelmasarjassa vietettiin eilen Lauri Tähkän päivää. Ohjelmassa nähtiin pitkästä aikaa reilusti kyyneleitä, kun esimerkiksi Antti Tuiskun ja Elastisen esitykset saivat katsojien hanat auki silmien alla. Tuttuun tapaan jakso sisälsi kuitenkin myös hieman muuta kuin pelkkää musiikkia.

Tällä kertaa Teuvalta kotoisin oleva Lauri Tähkä halusi esitellä kollegoilleen kuppausta, ja sitä tulee tietenkin esitellä ihan käytännössä. Niinpä mies vei muut laulajat tutustumaan aiheeseen. Tapauksesta on julkaistu sosiaalisessa mediassa hauska kuva, jossa verinen Lauri Tähkä makaa vatsallaan ulkona.

Ronski ja verinen voisi hyvinkin aiheuttaa kysymyksiä varsinkin ulkomaisten katsojien keskuudessa, ja kansainvälisesti erittäin menestynyt Samu Haber julkaisikin sen omalla Instagram-tilillään hauskan kuvatekstin kera.

– Take part in this TV show. You’d sing versions of other people’s songs, they said… #blood #laurinpäivä, Samu Haber kirjoitti kuvan yhteydessä.