Shanina Shaik paljasti yläosattomissa: ”Tätä kuvaa ei käytetty”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen huippumalli Shanina Shaik tunnetaan erityisesti Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. Viime aikoina paluuta muotimaailmaan tehnyt tähti on taas aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa julkaisemalla aktiivisesti upeita kuviaan.

Nyt Shanina on julkaissut valokuvaussessionsa tuloksia, joissa hänet nähdään poseeraamassa muun muassa iltapuvussa ja niukassa bilemekossa. Eräässä kuvassa mallikaunotar nähdään kuitenkin muista poiketen yläosattomissa, ja kuvan yhteydessä Shanina toteaakin, että kyseistä kuvaa ei käytetty.

Shanina Shaik poseerasi taannoin Maxim-lehden kansikuvassa rohkeissa merkeissä. 28-vuotias malli nähtiin tuolloin kansikuvassa ja sisäsivuilla avoimessa paidassa ilman rintaliivejä. Malliunran ohella Shaik on tehnyt töitä näyttelijänä. Tähti oli mukana vuonna 2017 ilmestyneessä Muumio-elokuvassa, ja hänellä on rooli myös valkokankaalla Isla Fisherin tähdittämässä Greed-komediassa.