Jasmin Voutilainen kuin povipommi – vähemmästäkin miesten leuat loksahtavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -hittisarjasta ja siihen pohjautuvasta elokuvasta Aino Kaukovaaran roolissaan tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Jasmin Voutilainen on nähty myös esimerkiksi Martina ja hengenpelastajat -realitysarjassa.

View this post on Instagram

Tuesdaymood😼

A post shared by JASMIN VOUTILAINEN (@jasminelisabet) on

Nyt kuvankaunis ja muodokas Voutilainen nähdään poikkeuksellisen näyttävässä asussa, jonka kaula-aukkoa ainakaan yksikään mies ei ohita vilkaisematta toiseenkin kertaan. Taannoin Jasmin kertoi avoimesti silikonirinnoistaan ja siitä kuinka teini-ikäisenä otetut huulitäytteet aiheuttivat huuliin kudosvaurioita.

View this post on Instagram

Pukkariselfie vol 2🐷

A post shared by JASMIN VOUTILAINEN (@jasminelisabet) on

– Käytännössä katsoen leikkaus ja implanttien laitto on ollut täysin turhaa. Se olisi turhaa vaikka mulla olisi täydellisen samannäköiset tissit, sillä ei niissä mun rinnoissa ollut mitään niin pahasti vialla, ettäkö olisi pitänyt lähteä veitsen alle. Tai ehkä mä vaan en enää nykyisin ole niin kovin pinnallinen, hän kirjoitti aiemmin.

Näyttelijä Jasmin Voutilainen on urallaan tähdittänyt Salatut elämät -sarjan lisäksi myös sarjaan perustuvaa Nightmare 2 -elokuvaa sekä Satula-televisiosarjaa. Salkkareissa hän esittää Aino Kaukovaaran roolia. Lisäksi Voutilainen on nähty televisiosarjoissa Helsingin herra ja Kiiltokuvia.