Tätä ei ole ennen nähty! We Will Rock You soitettiin sähkölaitteilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sähkölaitteista lähtevillä äänillä voi tehdä musiikkia, mikäli ymmärtää jokaisen vekottimen äänilajin ja sävelkorkeuden. Nyt nettiin on julkaistu video, jolla kuullaan seitsemällä laitteella soitettu Queenin ikihitti We Will Rock You.

Device Orchestra julkaisee tunnettuja kappaleita sähkölaitteilla soitettuna. Queenin suosikkihitti on toteutettu sähköhammasharjan, luottokorttikoneen, epilaattorin, höylän ja kirjoituskoneiden avulla. Kappale on hyvin tunnistettavassa muodossa.

Videota katsoessa tulee väkisinkin mieleen, että joillakin ihmisillä on elämässään todella paljon ylimääräistä aikaa. Kolme taustabiittiä luovaa kirjoituskonetta tärisyttää koko pöytää, kun sähköhammasharja vastaa pääasiallisesta sävelkulusta.