Salama iski juoksijaan – kuoli lähellä maaliviivaa

Ohhoh! Urheilu · Tim Isokivi

Pitkänmatkanjuoksija on kohdannut loppunsa traagisella tavalla. Hän kuoli kesken juoksukilpailun vain vähän ennen maaliviivan saavuttamista. 33-vuotias Thomas Stanley oli juoksemassa Flatrock 50K -ultrajuoksua, kun salama iski häneen.

Juoksijan kerrotaan olleen tapahtumahetkellä lähellä 50 kilometrin matkan loppua. NBC:n mukaan Flatrock 50K alkoi aurinkoisissa tunnelmissa. Kilpailijat joutuivat kuitenkin nopeasti edenneen myrskyn yllättämiksi. Stanleytä jäivät suremaan hänen vaimonsa ja kolme lastaan.

– Thomasin perhe kertoo salaman iskemäksi joutumisen todennäköisyyden olevan noin yksi miljoonasta. Thomas oli totisesti yksi miljoonasta -tyyppi, Flatrockin järjestäjät kuvailivat Facebookissa.

 

Our hearts are with Ashley and the Stanley family.Thomas Stanley tragically passed away when he was struck by…

Publiée par FlatRock 50K & 25K sur Dimanche 29 septembre 2019