Aku Hirviniemi auto-onnettomuudessa – sai apua korkealta taholta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemi oli eilen matkalla kansallisteatteriin harjoituksiin, kun linja-auto törmäsi yllättäen hänen Volvonsa perään. Törmäyksen voima oli niin suuri, että linja-autosta hajosi sivuoven ikkuna. Hirviniemen auto sai peräänajossa vauriota, mutta hän sai onneksi apua korkealta taholta.

– Kansallisteatterin tehokkaasta työilmapiiristä kertoo se, että kun bussi ajoi perääni aamulla, kun olin matkalla teatterille, niin pääjohtaja tuli henkilökohtaisesti teippaamaan takalasin, jotta päästiin aloittamaan treenit! Ja vaikka harjoittelemme näytelmää Kauppamatkustajan kuolema, niin henkilövahingoilta kolaritilanteessa onneksi säästyttiin, Aku Hirviniemi kirjoitti kuvien yhteydessä.