Janita Lukkarinen aloitti tänään sädehoidot – kehui klinikan hoitohenkilökuntaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syöpää vastaan taisteleva Janita Lukkarinen aloitti tänään sädehoidot. Hänen oli tarkoitus ottaa ensimmäinen hoitokerta jo eilen, mutta hän perui menon. Tämän aamun klinikkakäynti oli kuitenkin naisen mukaan menestys.

– Voin vain kehua sädehoitajaa, joka soitti eilen, varmasti Luojan merkistä, juuri oikeaan aikaan, kun mieli oli synkimmillään. Tämä ihana nainen sai luotua uskoa muhun ja halusi vähintään esitellä sädetyslaitteen, Janita paljastaa Instagramissa.

Hän on löytänyt vaikeaan matkaansa apua uskonnosta. Hänen syöpäänsä pyritään hillitsemään sädehoidon avulla. Naiselle tehdään yhteensä 20 hoitokertaa. Vaikka Janita on ollut vähällä lyödä hanskat tiskiin taistelussaan, on ensimmäinen sädehoitokerta valanut uutta uskoa tulevaan.