Liikennerikosten täyskäsi Tampereella – autoilijalla oli kaikki pielessä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi pysäytti rekisterikilvettömän henkilöauton Tampereella perjantaina aamuyöstä. Autoa kuljetti noin 50-vuotias mies, joka puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Liikennerikokset eivät kuitenkaan jääneet siihen.

Poliisit suorittivat miehelle myös huumausainepikatestin ja se näytti positiivista. Miehellä ei myöskään ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Hänet oli määrätty ajokieltoon vuonna 2011.

Poliisien mukaan sama mies oli jäänyt kiinni kortitta ajosta kerran aikaisemmin tänä vuonna. Autosta oli ajoneuvovero erääntynyt ja sekin oli käyttökiellossa. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksena ja ajoneuvoverorikkomuksena.