Sabina Särkkä tyrmäävässä bikinikuvassa: ”Hääkuvien vastapainoksi…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuja realitysarjoja tähdittänyt julkkiskaunotar Sabina Särkkä on missikaunotar, joka on nykyisin todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina Sabina on julkaissut runsaasti lomakuviaan, joissa hänet nähdään purjehtimassa Välimerellä. Syy paljastui äskettäin, kun Särkkä meni naimisiin samoissa maisemissa.

View this post on Instagram

Hääkuvien vastapainoksi yksi #bikiniphoto 👙 📸: @ossikivi

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Sabina on julkaissut sosiaalisessa mediassa häistään runsaasti upeita kuvia, mutta nyt hän on tehnyt poikkeuksen ja julkaissut välillä myös yhden todella näyttävän bikinikuvan hääkuviensa lisäksi. Siinä mallikaunotar istuskelee kumiveneessä vaaleanpunaisissa bikineissä.

Vihjeitä taannoisesta onnellisesta perhetapahtumasta tuli jo päivää aiemmin, kun Sabina julkaisi halailukuvan, jonka yhteydessä hän kertoi ystäviensä ja perheensä olleen juhlistamassa parin tärkeintä päivää. Viestin lopun asiasana #justmarried paljast mistä on kyse. Kreikan vesillä järjestetyssä juhlassa oli paikalla myös muun muassa Sara Sieppi.