Teini halusi lisää tomaatteja – raivokohtaus vei vankilaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Teini-ikäisillä on loputon nälkä. Nyt floridalainen 19-vuotias Katie Jade Gates on passitettu vankilaan, koska hän sai valtavan raivokohtauksen kesken perheillallista. Syynä oli tomaatit.

Nuori nainen olisi halunnut syödä illallisella enemmän tomaatteja, kuin hänelle annettiin. Hän alkoi heitellä tavaroita isovanhempiaan päin. Gates osui isoisäänsä vesipullolla ja toista sukulaista silmäkulmaan tupakka-askilla.

Kun isoisä kyseenalaisti teinin riehumisen tomaattien takia, otti Gates pöydältä puukon ja uhkasi vanhusta sillä. Paikalle soitettiin poliisit ja neitokainen odottaa nyt tuomiotaan vapaalla jalalla vapauduttuaan vankilasta 18.000 dollarin takuusumman maksettuaan, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi