Teini kuoli suojellessaan pikkusiskoaan murtovarkaalta

Ohhoh! · Tim Isokivi

15-vuotias poika on kuollut kotonaan traagisissa merkeissä. Sankariksi julistettu Khyler Edman menetti henkensä suojellessaan pikkusiskoaan.

Khyler oli Newsweek-lehden mukaan kotonaan Floridan Port Charlottessa 5-vuotiaan siskonsa kanssa, kun taloon iski murtovaras. Poliisien saapuessa paikalle he löysivät puukotushaavoja saaneen murtautujan, 26-vuotiaan Ryan Colen kodin ulkopuolelta.

Khyler löydettiin sisältä kuolleena. Poliisin mukaan poika oli kuollut yrittäessään suojella siskoaan ja kotiaan murtautujalta. Khylerin perhe on aloittanut verkossa varainkeruukampanjan pojan hautajaiskulujen kattamiseksi.

– Khylerin vertaista sankaria ei ole olemassakaan. Hän rakasti perhettään. Hän oli siskonsa vartija, perheen tiedottaja kuvailee.