Khloe Kardashian toivoo paluuta Tristan Thompsonin kainaloon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koripalloilija Tristan Thompson on mies, joka harjoittaa uskottomuutta sopivan tilaisuuden tullen. Hän toistaa samaa kaavaa, vaikka elämänkumppanina olisi maailmankuulu ja upealta näyttävä realityjulkkis Khloe Kardashian.

NBA-tähti petti Kardashiania ensimmäisen kerran, kun Khloe odotti parin ensimmäistä yhteistä lasta. Mies vietti hotelliyön strippibaarin tarjoilija Lani Blairin kanssa vain muutama päivä hänen True-tyttärensä syntymää. Toisen kerran mies jäi kiinni uskottomuudesta tänä vuonna pian ystävänpäivän jälkeen.

Mies oli vehdannut Khloe Kardashianin pikkusisko Kylie Jennerin parhaan ystävän, Jordyn Woodsin kanssa kotibileissä. Khloe jätti Tristanin. Nyt nainen leikittelee kuitenkin ajatuksella, että palaisi yhteen koripalloilijan kanssa. Fanit repivät hiuksia päästään.

Tristan Thompson on omasta puolestaan tehnyt selväksi, että ottaisi Khloe Kardashianin takaisin koska tahansa. Khloe on puolestaan mennyt elämässään eteenpäin, mutta on lämmennyt yhteenpaluun ajatukselle jollain tasolla. Khloe Kardashianin perhe on järkyttynyt, koska heidän mielestään nainen ansaitsee parempaa, People-lehti uutisoi.