CNN: Euroopan kaunein paikka sijaitsee Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi on noteerattu parin viime vuoden aikana selvästi aikaisempaa useammin ja näkyvämmin maailman lehdistössä, ja yleensä positiivisissa merkeissä. Nyt vuorossa on ollut maailman tunnetuin uutistoimisto CNN, jonka on listannut Euroopan 20 kauneinta paikkaa.

Mukana listalla on toinen toistaan upeampia maisemia, rantoja ja kaupunkeja, mutta ykkösenä listalla komeilee upeasti Suomesta löytyvät Inarijärvi. Erityisesti mainitaan, että alueelta on hyvä seurata revontulien ilotulitusta taivaalla. CNN kuvailee Inarijärveä ympärivuotiseksi paratiisiksi.

Norjan Lofootit, Skotlannin Shetlanninsaaret, Kreikan Zagori, Ranskan Loirejoen laakso, Sveitsin Adelboden, Slovenian Bohinj ja Kroatian Susak. Hieman meitä lähempää mukana ovat Latvian länsirannan maisemat ja Vettern-järvi Ruotsissa.