Kanye West hoitaa mielenterveyttään erämaassa – Kim Kardashian haluaa takaisin kaupunkiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West osti hiljattain valtavan maatilan Yhdysvaltojen Wyomingista. Hän lennätti perheensä keskellä erämaata sijaitsevaan asuintaloon. Kim Kardashian on saanut nyt jo tarpeekseen eräjormailusta.

Los Angelesissa syntynyt ja kasvanut Kim Kardashian ei viihdy metsän keskellä. Monster Lake Ranch on upea ja luonnon keskellä sijaitseva piilopaikka, mutta Kim Kardashian kaipaa takaisin sivistyksen pariin. Hän on tukenut miestään maatilahankkeen kanssa, mutta suunnittelee muuttavansa piakkoin Los Angelesiin.

Luonnonhelmassa eläminen on omiaan Kanye Westin mielenterveydelle. Paikalliset eivät ole ottaneet julkkisperhettä vastaan avosylin. Metsän keskellä asuvat ovat tottuneet olemaan omissa oloissaan. Kim on tottunut viettämään aikaansa ihmisten keskellä, joten pariskunta saattaa jälleen muuttaa erilleen, RadarOnline uutisoi.

Monster Lake Ranch kattaa muun muassa kahdeksan mökkiä, kaksi järveä, ravintolan ja tapahtumapaikan. Tilan koko on yhteensä 36 neliökilometriä, joista Kanye omistaa 18 neliökilometriä. Loput ovat vuokralla Yhdysvaltojen liittovaltiolta.