Kardashianit mainostavat Suomea miljoonille katsojille: ”Lähdemme Suomeen lomalle”

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ylivoimaisesti suosituin ja seuratuin julkkisperhe Kardashianit ovat tehneet jo vuosien ajan realityohjelmia, joissa heidän luksuselämäänsä seuraavat vähintään kymmenet miljoonat katsojat ympäri maailmaa. Brändit maksavat tähtitieteellisiä summia päästäkseen mukaan Kardashianien ohjelmaan tai sosiaalisen median päivityksiin. Nyt perhe markkinoi näyttävästi Suomea.

View this post on Instagram

New #KeepingUp, tonight at 9/8c on E! ❤️ @kuwtk

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kerroimme jo viime talvena miten Kardashianit vierailivat lomalla Suomen Lapissa, jossa he kuvasivat realitysarjaansa Keeping Up With Kardashians. Nyt tuolloin kuvattu Suomi-jakso on saanut ensi-iltansa Yhdysvalloissa, ja perheen supersuositut jäsenet mainostivat sitä etukäteen nimenomaan Suomi-teemalla.

Esimerkiksi Khloe Kardashian julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo perheensä lähtevän lomalle Suomeen. Lisäksi hän keskustelee siskonsa kanssa pitäisikö Sofia Richie ottaa mukaan matkaan.

Samaan aikaan Kourtney Kardashian markkinoi Suomea ja kyseistä jaksoa julkaisemalla joukon upeita valokuvia Lapista. Mukana on kuvien lisäksi myös video, jossa nähdään poroja. Perheen merkityksen voi ymmärtää vilkaisemalla päivitysten tykkäysten määriä, sillä esimerkiksi Kourtneyn julkaisusta on tykätty vuorokaudessa puoli miljoonaa kertaa.