Kuorsaava kissa kuulostaa vappupilliltä – hulvaton video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissojen kuorsaus voi olla toisinaan niin voimakasta, että omistajan on siirrettävä lemmikkieläin toiseen huoneeseen saadakseen nukuttua. Koska kissavideot ovat netin suosituinta sisältöä, on yksi kissanomistaja päättänyt kuvata hauskasti kuorsaavaa kissaansa.

Elton-niminen bengalin kissa kuorsaa kovaäänisesti. Tassusankarin kuorsaus ei kuitenkaan muistuta perinteistä korinaa ja tuhinaa, vaan se on kimeä ja vappupilliä muistuttava ääni. Toivottavasti Eltonin omistaja antaa kissansa kuunnella omaa kuorsausta herättyää, sillä harva pystynee nukkumaan samassa tilassa kimeän kuorsausäänen kanssa.

Kissat nukkuvat suurimman osan päivästä. Kaikki mirrit eivät kuorsaa nukkuessaan. Eläinten kuorsausvideoita on julkaistu nettiin tuhansittain, koska ihmiset pitävät niitä huvittavina.