Kylie Jennerin ja Travis Scottin eron syy paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari Kylie Jenner ja Travis Scott yllättivät kaikki eroamalla. Heillä on yksi yhteinen lapsi, taaperoikäinen Stormi. Pariskunnan kerrotaan rakastavansa toisiaan, mutta erilaiset elämäntilanteet pakottivat heidät eroon.

Us Weekly kertoo, että 22-vuotias Kylie Jenner olisi tahtonut lisää lapsia, mutta Travis Scott ei ollut asiasta samaa mieltä. Lisäksi heillä on erilaiset elämäntyylit.

Kylie Jenner on äiti ja liikenainen, joka käy aikaisin nukkumaan ja huolehtii terveydestään. Travis Scott on puolestaan 28-vuotias uraa tekevä räppäri, joka viettää öitä äänitysstudiolla ja kavereidensa kesken.

Molemmat ovat keskittyneet eron jälkeen omaan hyvinvointiinsa ja viettäneet aikaansa ystävien kanssa. Lähipiiri uskoo, että pariskunta palaa yhteen pienen hengähdystauon jälkeen. He ovat kuitenkin hyvissä väleissä edelleen.