Sara Sieppi rohkeassa kuvassa: ”Pelkokerroin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomena suomalaisten suosikiksi noussut Sara Sieppi on viime aikoina nähty osallistumassa suosittuun Selviytyjät-realitysarjaan, jota kuvattiin Filippiinien helteessä peräti kuuden viikon ajan. Kuvausten jälkeen Sieppi on viihtynyt paljon ulkomailla, josta hän myös somettaa ahkerasti.

View this post on Instagram

Huomenta. Tääl on näköjään menossa vapaaehtoinen Pelkokerroin.

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Nyt Sara Sieppi on julkaissut kuvan, jossa hän poseeraa bikineissä rohkeasti todella korkealla sijaitsevalla parvekkeella vain matala lasikaide itsensä ja huiman pudotuksen välissä. Missikaunotar toteaakin, että kyseessä oli hänelle tiukka paikka.

– Huomenta. Tääl on näköjään menossa vapaaehtoinen Pelkokerroin, Sara Sieppi kommentoi kuvaansa.

View this post on Instagram

Öitä💛

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Taannoin Sara julkaisi valokuvan, joka on täysin käsittelemätön ja joka muistutti hänen seuraajiaan millainen tyyppi somekuvien filttereiden takaa oikeasti löytyy.

– Mä en osaa poistaa finnejä, kaventaa vartaloa, isontaa tissejä tai kirkastaa silmämunia. Mutta, leikittelen kyllä väreillä ja välillä aika paljonkin. Syy, miks musta tällaisia kuvia ei myöskään nää on se, et mä harvoin näytän tältä, Sara Sieppi kertoi kuvastaan.