Candice Swanepoel keikisteli Afrikassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka julkkisnaiset ovat ryhtyneet vaihtamaan leopardikuviota uuteen hittikuosiin, eli mustavalkoiseen seepraan. Se ei näytä häiritsevän eteläafrikkalaista supermallia Candice Swanepoelia, joka tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun tähtenä.

View this post on Instagram

ℐ𝓃 𝒽ℯ𝓇 ℯ𝓁ℯ𝓂ℯ𝓃𝓉 🌍 #asantesana

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Toisen lapsensa viime vuonna Hermann Nicolin kanssa saanut Swanepoel nähdään tällä kertaa upeassa kuvassa poseeraamassa bikineissä. Kyseessä on bikinimalliston näyttävä mainoskuva. Kuva on mitä ilmeisimmin ikuistettu Kenian pääkaupungissa Nairobissa.

Candice Swanepoel synnytti terveen pojan kotonaan kesällä 2018. Pian synnytyksen jälkeen naisesta alkoi leviämään sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän nautti aurinkoisesta päivästä uimarannalla. Nainen sai kuvien jälkeen osakseen ilkeitä kommentteja siitä, että hän olisi ollut huonossa kunnossa. Swanepoel muistutti tällöin fanejaan, että kuvat oli otettu 12 päivää synnytyksen jälkeen.