Paris Hiltonin uimapukukuva leviää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiritähti Paris Hilton oli vielä kymmenen vuotta sitten maailman seuratuin julkkiskaunotar, jonka liikkeitä ja rohkeita poseerauksia seurattiin kaikissa viihdelehdissä maasta riippumatta. Sittemmin realityaikakauden tähdet veivät hänen palstatilansa ja Paris keskittyi kohujen sijaan liiketoimintaan.

View this post on Instagram

🐱

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Nyt Hilton nähdään pitkästä aikaa vähäpukeisena kuvassa, jonka hän on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa. Siinä hän poseeraa leopardikuvioisessa keltamustassa uimapuvussa.

Paris Hiltonilla ja Lindsay Lohanilla on ollut vähintäänkin monimutkainen suhde. Alkuaikojen ystävyys ja villi yhteinen biletys muuttuivat vuosien varrella julkiseksi loanheitoksi. Hilton nähtiin taannoin Watch What Happens Live with Andy Cohen -keskusteluohjelman vieraana. Häntä pyydettiin nimeämään kolme mukavaa asiaa Lohanista, ja se osoittautui vaikeaksi. Paris kuvaili Lohania surkeaksi ja noloksi.