Rintaliivit ja paita jäivät kotiin – Beyonce poseerasi kurvikkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmantähti Beyonce on viime aikoina keskittynyt pääasiassa perhe-elämäänsä, joten häntä ei ole kovin usein nähty julkkistapahtumien parrastaloissa. Muutama päivä sitten popkaunotar teki vaihteeksi poikkeuksen julkaisemalla sosiaalisessa mediassa upean poseerauksensa.

Nyt upea iltapukukuva on saanut seuraa kuvasarjasta, jossa Beyonce nähdään keikistelemässä jakkutakissa ilman paitaa ja rintaliivejä. Kuvissa nähdään itsevarma ja tyylikäs supertähti.

Viime keväänä Beyoncen faneille tarjottiin herkkua Netflixin julkaisemassa Homecoming-dokumentissa, jossa kurkistettiin laulajattaren viimevuotisen Coachella-esiintymisen kulissien taakse. Beyoncen tuorein albumi on viime vuonna julkaistu Everything is Love, jonka hän teki yhteistyössä aviomiehensä Jay-Z:n kanssa.

View this post on Instagram

Happy Birthday Julie

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on