Teinivaimon mielenterveys huolestuttaa – julkaissut outoja kuvia Instagramiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourtähti Courtney Stodden on julkaissut musiikkia pikkuhiljaa kappale kerrallaan. Hän on aiemmin sanonut haluavansa biisiensä soivan etenkin vaihtoehtoklubeilla. Hän vauhdittaa julkisuutta sosiaalisen median sisällöllä.

Ihmiset ovat tottuneet näkemään Courtney Stoddenin puolialastomana valokuvissa. Viime aikoina nainen on kuitenkin julkaissut joukon todella omituisia kuvia ja videoita Instagramiin. Ihmiset ovat hämmästyneitä.

Hänen uusin levynsä on nimeltään Courtney Rx, mikä saattaa viitata lääkkeiden käyttöön. Rx-sana tarkoittaa reseptilääkettä. Monet ovat ilmaisseet huolensa nuoren naisen kuviin kysyen, onko hänellä asiat kunnossa. Mielenterveysongelmista ja vääristyneestä kehonkuvasta kärsinyt Courtney Stodden nousi julkisuuteen 16-vuotiaana avioiduttuaan vuosikymmeniä vanhemman näyttelijä Doug Hutchinsonin kanssa.