Gwyneth Paltrow topless-kuvassa: ”Osaan neljä miljoona asiaa, mutta en pukea”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow joutui helmikuussa 2016 vakavaan onnettomuuteen, kun näyttelijä törmäsi toiseen laskettelijaan Utahin Deer Valley Resort -lomakeskuksessa. Sittemmin Paltrow on jo toipunut ja aktivoitunut myös sosiaalisen median julkaisuissa.

Nyt on julkaissut poikkeuksellisen innokkaan päivityksen, jossa hän kertoo todenneensa Elle-lehden haastattelussa osaavansa tehdä peräti neljä miljoonaa asiaa samaan aikaan. Sen sijaan paidan pukemista hän ei vieläkään ole oppinut.

Gwyneth Paltrowin onnettomuuden uhri Terry Sanderson kärsi aivovammasta, murtuneista kylkiluista ja henkisestä kärsimyksestä. Hän vaati näyttelijältä oikeudessa 3,1 miljoonan dollarin vahingokorvauksia. Paltrowin edustaja kutsui kannetta perusteettomaksi.