Kim Kardashian lennätti lapsensa kastettaviksi Armeniaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim ja Kourtney Kardashian ovat palannut juurilleen. Kim vei lapsensa kastettaviksi Armeniaan, josta heidän sukunsa on peräisin. Kimin lapset Saint, Chicago ja Psalm kastettiin People-lehden mukaan Etchmiadzinin katedraalissa Vagharshapatissa.

North West kastettiin jo vuonna 2015 Jerusalemissa. Kourtney ja hänen omat lapsensa olivat People-lehden mukaan mukana todistamassa seremoniaa.

Kim ja Kourtney ovat lapsineen viettäneet aikaa matkallaan myös Armenian pääkaupungissa Jerevanissa. Kardashianit, etenkin Kim, ovat puhuneet julkisuudessa ylpeinä armenialaisista juuristaan. Tästä syystä Kim onkin maassa lähes kansallissankarin maineessa.

 

View this post on Instagram

Squad

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

View this post on Instagram

We’re going to Armenia 🇦🇲

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on