Superharvinainen pelikonsoli kaupan – tässä on Nintendo Playstation!

Digi Pelit · Tim Isokivi

Videopelijätti Nintendo lyöttäytyi 1980-luvun lopussa yhteistyöhön Sonyn kanssa. Tarkoituksena oli luoda CD-asemalla varustettu versio Super Nintendo -konsolille. Nintendo perääntyi lopulta sopimuksesta, mikä johti Sonyn valtavan suosion saavuttaneen oman Playstation-konsolin luontiin.

Yhteistyön tuloksena ehdittiin kuitenkin valmistaa noin 200 Nintendo Playastation -konsolin prototyyppiä. Nyt yksi kappale maailman harvinaisimmaksi kutsuttua laitetta on saapumassa myyntiin.

Cedric Biscay suunnittelee myyvänsä Sony Playstation -konsolin, jonka hänen poikansa löysi roskiin menossa olleesta laatikosta. Laitetta kuvaillaan täysin toimivaksi. Harvinaisen konsolin lähtöhintaa ei ole paljastettu, mutta sen lopullisen myyntihinnan odotetaan kohoavan ennätyslukemiin.