Teini julkaisi hälyttävän kuvan netissä – uhkasi ammuskella elokuvateatterissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisit suhtautuvat erilaisiin joukkouhkauksiin matalalla kynnyksellä. Nyt amerikkalainen teini on pidätetty, koska hän uhkasi ammuskella paikallisessa elokuvateatterissa. Hän julkaisi uhkauksen Instagramissa todella omituisen peiliselfien kera.

Pohjois-Carolinan Wilmingtonissa asuva Nikolai James Dixon Jr. Julkaisi itsestään alastonkuvan nettiin. Hän oli peittänyt genitaalialueensa pahvilaatikolla ja teinin toisessa kädessä oli naamiaisasu. Poika kirjoitti kuvaan, että aikoo lähteä ammuskelemaan kotikaupunkinsa elokuvateatteriin.

Teinipojan Instagram-tili on muutettu nyt yksityiseksi, mutta se oli uhkauksen aikana julkinen. Tieto saavutti viranomaiset nopeasti. Poika sanoi poliiseille, että ei oikeasti ollut menossa toteuttamaan uhkaustaan. Hän odottaa parhaillaan tuomiotaan vapaalla jalalla maksettuaan 2.500 dollarin lunnaat, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi/Instagram