Christina Aguilera: ”Uran ja perheen yhdistäminen on vaikeaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kahden lapsen äiti, amerikkalainen laulaja Christina Aguilera, tekee näyttävää paluuta esiintymislavoille. Nainen kertoo, että hänen suurin esiintymisareena on kuitenkin kotona omien lasten luona. Hän kauhisteleekin perheen jättämistä kiertueen ajaksi.

– Kiertueelle lähteminen on hullua! En ole tehnyt sitä kymmeneen vuoteen. Mietin, että kuinka ihmiset pärjäävät lasteni kanssa? He tarvitsevat nukkumaanmenoajat ja tietyn rakenteen arkeen. Lapset elävät rutiineilla.

Se, että menen keikan jälkeen lukemaan lapsilleni iltasadun, koska arvostat yhteistä laatuaikaa, se on paljon. Se on todella paljon, Christina Aguilera kauhistelee Timesin haastattelussa.

Hänellä on kaksi lasta, 11-vuotias Max ja viisivuotias Summer. Christina Aguilera ei halua valittaa, koska hänellä on kuitenkin upea mahdollisuus toteuttaa uraansa ja sovittaa perhe-elämäänsä siihen. Nainen haluaa tarjota lapsilleen huomattavasti helpomman lapsuuden mitä hänellä itsellään oli, mutta kuitenkin muistuttaen siitä, että mitään ei kannata ottaa itsestäänselvyytenä.