Nainen vaihtoi vauvansa autoon – karmiva tapaus selvisi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pohjois-Carolinassa asuva 45-vuotias Alice Todd saa kunnian olla tämän vuoden Huonoin äiti -palkkinon voittaja. Hän vahtoi alle vuoden ikäisen tyttärensä vuoden 1992 Plymouth Laser -autoon. Omituinen vaihtokauppa selvisi uusien vanhempien viedessään lapsen lääkäriin.

Pikkuisen tytön vaihtokauppana saaneet Tina Chavis ja Vicenio Romero veivät pikkutytön lääkäriin. Kun hoitajat huomasivat lapsessa mustelmia, käynnistettiin tutkinta poliisien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa. Lastensuojelun tullessa mukaan Tina Chavis muutti kertomustaan, että hän ei ollutkaan lapsen biologinen äiti. Hän väitti adoptoineensa tytön.

Koska asiasta ei ollut virallisia asiakirjoja tai pitäviä todisteita, ryhdyttiin asiaa selvittämään tarkemmin, The Smoking Gun uutisoi. Tällöin löydettiin lapsen biologinen äiti, Alice Todd, joka myönsi vaihtaneensa vauvan vanhaan autoon. Lapsi on sijoitettu sukulaisensa huostaan, ja Todd odottaa tuomiotaan vankilassa vaihtokaupassa mukana olleiden Chavisin ja Romeron tavoin.