Rattijuoppo narahti Oulussa 9. kerran vuoden sisään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Oulussa viime yönä partioineet poliisit huomasivat keskustan alueella väärään suuntaan tiellä kulkeneen auton. Ajoneuvo oli liikkunut kello 03:30 aikaan yksisuuntaisella katuosuudella väärään suuntaan.

Lisäksi ajoneuvo oli kulkenut väärään suuntaan tieosuudella, jolla oli kielletty ajosuunta -liikennemerkki. Partio päätti pysäyttää henkilauton. Ratin takaa tavoitettiin ajo-oikeudeton nainen.

Nainen ei ollut ensimmäistä kertaa luvattomasti liikenteessä. Selvisi, että hän on jäänyt kiinni ilman ajokorttia ajamisesta kahdeksan kertaa aiemmin yhden vuoden sisään. Hän puhalsi alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikennerikkomuksesta.