Courtney Stoddenin levy viivästyy – haluaa joululauluja mukaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime keväästä saakka tulevaa levyä hehkuttanut glamourmalli ja laulaja Courtney Stodden on tiedottanut, että hänen levynsä julkaiseminen viivästyy. Syynä on uusien biisien mahduttaminen mukaan.

Mielenterveysongelmistaan lauluja tehnyt Courtney Stodden julkaisee joulukuussa Courtney Rx -nimisen albumin. Nainen on lupaillut levyä jo useiden kuukausien ajan ja ihmiset alkavat epäilemään koko albumin ilmestymistä. Viimeksi kerrottiin, että levy julkaistaan ripotellen kolmessa osassa.

Nyt nainen on kuitenkin tiedottanut Instagramissa julkaisevansa Courtney Rx -pitkäsoiton vasta joulukuussa. Syynä on se, että hän haluaa levylle myös laulamiaan joululauluja sekä bonuskappaleita. Erikoisia kuvia ja videoita sosiaalisessa mediassa jakava Courtney Stodden poseeraa tuoreessa selfiessä sätkä kourassa.